Stadsodling i gång!

Muff is growing!  

Muff växer och det växer på Muff!

Idéen av att laga mat av närodlat är en av Muffs grundtankar. Vi har redan skapat ett samarbete med våra lokala matproducenter och har inspirerat en del av stamgäster till att dela med sig av egen odling.

I år har vi gått ett steg vidare…eller bättre sagt: närmare. Vi har börjat odla på Muff!

Planteringslådorna som är placerade på vår uteservering fyllts på ekologisk jord, hästgödsel, fröer, vatten och sol…och mycket kärlek. Och det har börjat hända….

Vi är så glada att odlingen har kommit igång. Det roligaste av allt är att detta projekt har redan fått en så underbar respons, både våra gäster och förbipromenerande Älmhultsborna gillar det stort. Vad kul!

Det är egentligen ingen ny idé, det är en gammal idé i en annorlunda form. Vi producerar mat på en av Älmhults mest trafikerade gågator. Älmhults ända gågata närmare sagt 🙂

Vi vill inspirera andra! Vi vill visa att det går att producera mat och att det är roligt att göra det tillsammans. Alla kan bidra, vi delar gärna med oss av skörden. Det är en slags av Givebox, där vi får ge och ta….

Sharing is caring <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comments on “Stadsodling i gång!Add yours →

Kommentera