Event

Pecha Kucha planeras för 17 februari 2022. Vi återkommer med mer info snart.

“Ideer värda att sprida”

2017 Älmhult Pride 1/6

MuffTalk: Ät en regnbåge om dagen 

Lagom till Pride blir det en föreläsning om regnbågsmat 🙂
Att äta olika färger i sina måltider har stor betydelse för vår hälsa.
Varför och färgsprakande exempel får du höra om och se
den 1. Juni 12:30 på MuffTalk med Jeanette Guttenberg / Raw & Veggae.
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskola.
Muff lagar för er – maten skapas för att harminisera med föreläsningen. Blir säkert vackert och gooooott! Boka gärna bord, smsa 0734225978

2017 Älmhults hållbarhetsvecka 24-26/4

 
MuffTalk: GLAD MAT 🙂
Låt dig inspireras av en berättelse om maten med den minimala miljöpåverkan men maximala påverkan för hälsa, skönhet och glädje 🙂
Raw Life Coach Jeanette Guttenberg från Raw & Veggae
Måndag 24/4 kl 12.30-13.00
Framtidens mat – Vad kommer vi att äta 2050?

Vi får höra några olika aspekter på vad forskare och myndigheter tror kommer ligga på våra tallrikar om några decennier. Odlat kött? Inget kött alls? Insekter? Kanske bjuder vi även på ett kittlande tilltugg till föreläsningen…

Maria Unell från Miljö Linné
Tisdag 25/4 kl 12.30-13.00
COOKING OF ART HISTORY New project
Ewa Wrobel, konstnärina från Art school
Onsdag 26/4 kl 12.30-13.00
 
ÄR ALLT BARA EN SOPPA?
Kjell Malm funderar om hållbarhet under mål-tiden.
Torsdag 27/4 kl 12.30-13.00
ZERO WASTE-I sort…therefore I am!
We often know what we should do and why we should do it when it comes to zero waste with food, but sometimes this easier said than done. It’s YOUR time to leave the convenience of the garbage can behind and discover how to integrate YOUR food handling into YOUR Zero waste plan. Föreläsning på svengelska.
Kostrådgivare och nutritionist Heidi Carlberg från Nordic Nutrition AB
Fredag 28/4 kl 12.30-13.00